Smailas 2 Pranešti pranešimą Parašė Gruodžio 18, 2020 kekviena karta prisijungus i serveri man fps pastringa ant 45 fps atsijungus nuo serverio vistiek buna pastrige ant 45 fps tai turiu restartint cs 1.6 ir dar vienas dalikas kai prisijungiu i jusu serveri mano sensitivity labai sugesta pasidaro lietas ir labai svelnus /smooth 1 ᴼᴳ ᴺᵉˣᵗ ツ suregavo į tai Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Tomas 716 Pranešti pranešimą Parašė Gruodžio 20, 2020 Bandyk jungtis atsisiuntęs mūsų cs 1.6 install arba steam 1 ᴼᴳ ᴺᵉˣᵗ ツ suregavo į tai Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
ᴼᴳ ᴺᵉˣᵗ ツ 6 Pranešti pranešimą Parašė Sausio 7 On 2020-12-18 at 22:15, Smailas parasė: kekviena karta prisijungus i serveri man fps pastringa ant 45 fps atsijungus nuo serverio vistiek buna pastrige ant 45 fps tai turiu restartint cs 1.6 ir dar vienas dalikas kai prisijungiu i jusu serveri mano sensitivity labai sugesta pasidaro lietas ir labai svelnus /smooth bandyk kelis commond fps_max 9999 fps_modem 9999 developer 1 ( non steam) fps_override 1(steam) Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų